söndag 17 januari 2010

Helgen!

Fredagen blev inte riktigt som planerat. Först var vi på sjukhuset halva dagen, sen åkte vi på ICA Mariehem och handlade mat, vilket resulterade i att vi bjöd över Markus på middag efter han slutat jobbet.
Bakad potatis med grillat kött och massor med tillbehör. Efter maten blev det kortspel ända in på natten, Chicago hela kvällen lång, sen ett parti Skippo som avslutning.

På Lördag var mamma här hela dagen, vi rensade och sorterade i köket, bror kom förbi senare på eftermiddagen och hjälpte oss att sätta upp ett vitrinskåp som vi fått köpa av Bränna. På kvällen stekte vi upp det sista som var kvar av köttet, spelade lite TV-spel och såg film.







Idag blev det en lång sovmorgon, vaknade inte föränn kl 12, käkade frukost sen gick vi ner på Ersäng för att kika på Ersbodas Damer som mötte serie-ettan Sten Sture. En riktigt spännande match som slutade 5-5. Jag tyckte att Ersboda förtjänade att vinna.
Har precis kommit hem efter att vi även har sett Ersbodas Herrar. Som förlorade i sudden men oxå dom förtjänade att vinna!

Nu ska vi bjuda Markus på middag (igen), kyckling och Ris sen blir det kanske lite kortspel eller någon film. Vi får väll se hur länge han orkar hålla sig vaken :)






1 kommentar:

Katta sa...

Jättefint vitrinskåp:)